Profesyonel Ekiplerle Kurumsal Başarıya Ulaşıyoruz !

Değerlerimiz

Şeffaflık, dürüstlük ve takım çalışması gibi temel değerlerimizle, birlikte çalıştığımız her bireyin Kinza Yapı kültürüne uyum sağlamasına özen gösteriyoruz.

İnsana Yatırım

Çalışanlarımız, en büyük varlığımızdır. Onların gelişimi ve memnuniyeti, firmamızın başarısının anahtarıdır. Bu nedenle, kariyer hedeflerinize ulaşmanız için sizi desteklemek ve güçlendirmek için çeşitli eğitim ve gelişim fırsatları sunuyoruz.

Çeşitlilik ve Katılım

Farklı bakış açıları ve yetenekler, bizi zenginleştirir. Kinza Yapı olarak, çeşitli bir ekibi teşvik eder ve farklı perspektiflerden güç alarak projelerimizi daha zengin kılmaya çalışırız.

Pozisyonları İncele
Kinza Yapı | İnsan Kaynakları

Birlikte Yükselelim, Güçlü Ekip, Güçlü Gelecek!

İyi Bir Çalışma Ortamı

Ekip ruhu, destekleyici bir liderlik anlayışı ve işbirliğine dayalı bir çalışma ortamı, Kinza Yapı’nın öne çıkan özelliklerindendir. İşimizi severek yapmak, işte daha verimli olmamıza katkı sağlar.

Eğer siz de Kinza Yapı ailesine katılmak istiyorsanız, açık pozisyonlarımıza göz atabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Birlikte, inşa etme tutkumuzu paylaşabilir ve sektördeki başarı hikayemize birlikte yön verebiliriz.

Açık Pozisyonlar

Genel Başvuru

Başvur

Teknik Ofis Mühendisi

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Şirketimizin Ümraniye Şerifali ‘de bulunan merkez ofisimize ve devam eden projelerimize takım arkadaşları aramaktayız. ...

Başvur

Dizayn Ofis Mimarı

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Ümraniye Şerifali ‘de bulunan merkez ofisimize ve devam eden projelerimize takım arkadaşları aramaktayız Üniversiteleri...

Başvur

Saha Mühendisi İnşaat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Şirketimizin Ümraniye Şerifali ‘de bulunan merkez ofisimize ve devam eden projelerimize takım arkadaşları aramaktayız. ...

Başvur